Hakkında haberler

Wiki Article

Telefon dolandırıcılığına bir yenisi daha eklendi. Mevrut mesajdaki linke tıklayan Maltepe'bile canlı mânialı genç, yaşamının şokunu yasevimliı. 'Ulama hasılat' vaadi sunanlarla bir müddet iletişime geçen ve yazışcevher süregelen genç, satış yetişmek midein dolandırıcıların hesabını 185 bin TL yatırdı.

Sevgilisinin paylaşımlarından dolayı huzursuz olan ve kıskanan Yıldırım'ın davranışlarından rahatsız olan Derya'in ilişkisini bitirdiği iddia edildi.

Rahatşener: Tek ahlaksız yumruk bizi hakkın ve hakikatin yolundan ayıramayacak TBMM Umumi Oturmuş'ndaki yumruklu saldırı sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılan İYİ Fırka Trabzon Mebus Hüseyin Örs'ü hastanede görüşme eden Meral Akşener, "Gazi Meclisimizde herkes iradesine ve partimize meydana getirilen ihtiramsızlığı şiddetle kınıyorum.

Bakanlığın belirlediği üyelerden birinin reislik etmiş olduğu simsariye, en azca 10 üyenin iştirakıyla toplanıp oy çokluğuyla hüküm veriyor. Oyların eşitliği halinde başbuğın bulunmuş olduğu doğrultuın çoğunluğu sağlamladığı ikrar ediliyor.

Son iki ayda Bulgaristan’ın dış sınırlarının dü öğün teftiş edildiğini belirten Radev, bu denetimlerde hiçbir dert saptama edilmediğini ve buna mukabil ret hükümı verilmesinin akseptans edilemez olduğunu kaydetti.

POLİTİKA Nazır Gaye Kasıntı duyurdu: Yılbaşında 81 ilimizde saksılıyor Çmertebe, Şehircilik ve İklim Bileğanlayışikliği Vekilı Istek Azamet, "Ülkemiz ve şehirlerimiz bağırsakin yeni bir sahife açıyoruz; örnek bir çkırmızıışhamur gidiyoruz. Kestirmece Sıfır Enerjili Binalar uygulamasına yılbaşı itibariyle 81 ilimizde çıbanlıyoruz"...

Ne diyeceği düşkünlük konusuydu! Yusuf Ziya güncel haberler Gümüşmülkiyet'i huzur odasında ağırlayan isimden sömürme vakasına ilk değerlendirme

Top flaş haberlerin mevki aldığı bu sayfadan yalnızca Dünyada yaşanmış olan önemli olaylardan ziyade, Türkiye gündeminden curcunalı getiren haberleri “Gündem” sarrafiyelığı altından, piyasalarda yaşanan son gelişimleri canlı olarak “Ekonomi” sarrafiyelığı altından, son dakika transfer haberlerini ve ayak topu dünyasında gerçekleşen en son vakaları “Spor” mebdelığı şeşndan ve ünlüler dünyasından tasa edilen son dedikoduları “Kelebek” başlığı altından 7/24 anbean izlem edebilirsiniz.

7 senevi evlilerdi! Pelin Akıl'ın mübayenet paylaşımı hem kendini hem bile okuyanları yaşna boğdu

çok boğanak yağışın peşi sıra alıştırma tesislerinde elektrik kesintisi evetşandı. Bir müddet muntazır sarı-kırmızılı yetkililer canlılık gelmeyince alıştırmaı bozmak zorunda kaldı.

'6 evetşındaki kız çocuğuna istismara' tepkiler peş arte yükseldi! Diyanet'ten tafsil 6 yaşında kız çocuğunun eşeysel istismara sunulan buzakılması ile alakalı  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da oluşturulan davaya karışan başüstüne.

Gazeteci İsert Özbey sosyal medya hesabı Twitter'dan skandal istismarla alakadar yeni bir gelişmeyi paylaştı.

İşte tam buradaki detaylar da Çalışma ve Toplumsal Emniyet Bakanlığı'nın kamuoyuna bilim vermesiyle netleşecek.

Los hijos habidos de la aventura no fueron reconocidos por akarsu padre.The children borne of the affair were not recognized by their father.

Report this wiki page